Home
Gevelonderhoud
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven. Bekijk hier alle bedrijven 
B&E Steigerbouw

Steigerbouw blijft stijgen!

Zuidweg Steigerbouw en B&E Gevelonderhoud richten samen B&E Steigerbouw op
Beide bedrijven maakten de laatste jaren een stevige groei door en vullen elkaar goed aan.
Waar Zuidweg Steigerbouw zich met het allround Layher steigertype en -materiaal richtte op een breed marktsegment mbt steigerbouw, specialiseerde B&E Gevelonderhoud zich in het bouwen van steigers tbv renovatiewerken. Ook deze renovatie-steigers zijn van het merk Layher.

Daarnaast is John Zuidweg een naam van formaat in de steigerbouw-wereld

Die naam staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. John heeft alle relevante kennis over steiger-types en steigerbouw paraat. Niet voor niets is hij gediplomeerd inspecteur steigerbouw. Onder andere hiermee levert John zeer veel toegevoegde waarde binnen ons team. Het team van B&E Gevelonderhoud is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel steigerbouw- en gevelrenovatie-team. Door onze specifieke krachten te bundelen, zien wij ruime mogelijkheden voor het uitbouwen van een nieuw en kwalitatief hoogwaardig steigerbouwbedrijf.

Fusie is een win-win-situatie voor klanten en daarmee ook voor de fuserende partijen

Gezamenlijk namelijk kunnen we elk gewenst steigertype geheel conform de eisen en richtlijnen aanbieden. Bovendien ontstaat door de samenvoeging een sterk en slagvaardig team. Een team dat door wil groeien in steigerbouw. In B&E Steigerbouw treft u een vertrouwde partij voor alle voorkomende steigerbouw-werken. Dit van nieuwbouw tot renovatie en van trappentoren tot randbeveiliging.

Voor nu zullen we u mbt tot steigerbouwopdrachten bedienen vanuit B&E Gevelonderhoud

In de loop van 2022 zullen we de activiteiten officieel samenvoegen en verdergaan als B&E Steigerbouw.

Vragen? Bel of mail ons!
0113-405024 of mail.

B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu