Home
Gevelonderhoud
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven. Bekijk hier alle bedrijven 
Over ons

Klanten kennen ons als professionele aanpakkers

B&E Gevelonderhoud is actief in gevelherstel en werkt voor organisaties en particulieren
Hierbinnen streven wij de best haalbare kwaliteit na tegen een eerlijke prijs. Zo werkt B&E Gevelonderhoud en die aanpak werkt. Waar wij (Bennie De Witte en Eduard Van Oeveren) in 2010 samen begonnen en op de ladder klommen, zijn we nu actief met vier B&E Bedrijven. Zelf staan we steeds minder op de ladder maar we zijn wel onderaan begonnen. Hierdoor weten we precies wat het werk inhoudt, wat je tegenkomt en hoe je zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Innovatief en duurzaam

Wij onderscheiden ons van derden door innovatief te zijn, afspraken na te komen en klanten te ontzorgen
Daarnaast werken wij zo duurzaam mogelijk. Dit is de trend en daarin lopen wij graag voorop. Onze klanten en zeker de grotere organisaties willen werken met partijen die hun zaakjes geregeld hebben. Welkom bij B&E Gevelonderhoud. Met onze vier bedrijven kunnen wij van nog meer betekenis zijn voor onze relaties via ons  ‘one-stop-shopping-idee’ mbt de volgende werkzaamheden:

  • Reinigingswerk buiten
  • Ongediertebestrijding
  • Gevelonderhoud en -herstel
  • Steigerbouw

B&E Gevelonderhoud steeds bekender in Zeeland

Dagelijks zijn er diverse teams onderweg
Dit om overal in Zeeland en elders in Zuidwest-Nederland gevelonderhoudswerk uit te voeren. Deze teams bestaan uit professionele aanpakkers die veilig werken en die weten wat er van hen verwacht wordt. 

Afspraak is afspraak

Of we nu de voegen repareren van een woonhuis of voor een flatgebouw:
Afspraak is afspraak. De planning is strak geregeld Tegelijk hebben we in ons werk ook met weersinvloeden en andere omstandigheden te maken. Toch streven we er altijd naar afspraken zo stipt mogelijk na te komen. 

B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu