Home
Gevelonderhoud
Let op! Bij een aantal diensten gaat u naar de website van één van onze andere bedrijven. Bekijk hier alle bedrijven 
Werken bij B&E

Aanpakkers met gevoel voor verantwoordelijkheid

Werken bij B&E Gevelonderhoud is werken in een jong team dat bestaat uit professionele aanpakkers.
Onze mensen zijn zich bewust van hun eigen veiligheid en die van hun collega’s, klanten en de mensen om hun heen. Dit is echt punt één; altijd en overal. Daarnaast snappen onze medewerkers wat het woord klantvriendelijkheid inhoudt. Verder wordt er op een informele en collegiale manier samengewerkt. We zijn een laagdrempelig bedrijf waar je kunt zeggen wat je op je hart hebt en daar gaan wij serieus mee om. We doen het immers allemaal samen? Uiteraard is altijd tijd voor een geintje want anders wordt het ook maar saai maar …
… Wel als het veilig en verantwoord is!

Werken in teams

Vaak werk je samen met één of twee collega’s in een team
Je krijgt per dag een digitale werkbon met wat er van jullie als team verwacht wordt en dat pakken jullie dan gezamenlijk op. Als er iets is, neem je gewoon even contact op met Bennie (organisatie en planning) zodat hij weet wat er speelt. Verder geniet je volop vrijheid en als je gewoon netjes en professioneel je werk uitvoert, heb je een leuke baan bij een jong en fris bedrijf.

Professioneel materiaal en gereedschap

De busjes, gereedschappen en materialen zijn prima in orde bij B&E Gevelonderhoud
Als je professioneel moet werken moet het materiaal ook professioneel zijn. Dit geldt ook voor de werkkleding en die is bij B&E prima verzorgd. Je wordt bij ons intern en bij leveranciers opgeleid zodat je je werk goed en vakkundig uit kunt voeren.

Salaris en overeenkomst

Wie hard werkt, verdient een goed salaris
De salarissen zijn dan ook gewoon dik in orde bij B&E Gevelonderhoud. Als blijkt dat je het werk aankunt, afspraken nakomt en je proeftijd doorstaat, word je een jaarcontract aangeboden. Na dit jaar zetten we dat bij wederzijds goedvinden om in een vast dienstverband. 

Fulltime, parttime of seizoenswerk

Het vaste team van B&E Gevelonderhoud bestaat uit full-timers 
Om deze vaste teams heen werken wij met mensen die uren over hebben of op tijdelijke basis hun handen uit de mouwen willen steken. Hoe je ook wilt werken, Wij komen graag met je in contact.

B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, bouwt en onderhoudt!

De B&E Bedrijven reinigen, bouwen, onderhouden en bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu